HARCO inviterer uddannelser og studerende indenfor

Er I nysgerrige på en af Esbjergs nyere virksomheder, der lige nu er ved at revolutionere vindindustrien? 

Kom ind bag facaden og oplev vores revolutionerende applikationer i aktion, hør om vores vilde vækstrejse og blive klogere på alt det, vores teknikere, montører, operatører og ingeniører dagligt arbejder med.

Den 24. maj åbner vi dørene for uddannelsesinstitutioner og studerende og giver jer et unikt indblik i vores virksomhed, som på rekordtid er blevet en vigtig aktør i vind- og løfteindustrien.Dagen er særligt for alle jer, der læser til:

  • Maskinmester
  • Produktionsteknolog
  • Driftsteknolog offshore
  • Teknisk manager offshore
  • Diplomingeniør i maskinteknik
  • Civilingeniør i mekanik
  • Montageoperatør
  • Eller læser Mechatronics


Dét kan I opleve

Verdenspremiere! Vi afslører vores nye Active Compensating Taglige System
Vores Active Compensating Tagline System er klar til at se dagens lys. Og I er nogle af de første til at opleve det. Hør, hvorfor vores nye system er en revolutionerende nyhed i vind- og løfteindustien.

Oplev vores avancerede applikationer i aktion
Kom helt tæt på, når vi demonstrerer vores avancerede og innovative applikationer. Med vores 80kN Dynamic Position Tagline System og en kæmpestor kran vil vi vise, hvorfor vores applikationer er afgørende for at lave præcise og stabile løft.

Se vores nye testcenter
Vi har bygget et komplet testcenter, og det er ikke kun fordi, det er fedt at løfte en ægte vindmøllevinge. Med vores nye testcenter kan vi nemlig træne vores operatører til at være de bedste i verden. Se det med egne øjne – og hvem ved, måske får du også selv mulighed for at blive Certified Operator.

Få et indblik i vores engineering-afdeling
Vores ingeniører er afgørende for udviklingen af vores innovative applikationer. Hør dem fortælle om deres arbejdsopgaver og processer, når nye applikationer udvikles.

Bliv klogere på livet offshore
Drømmer du om at arbejde offshore? Så tag en snak med vores teknikere, operatører og montører, der kan gøre dig meget klogere på offshore-livet.

Praktik- og karrieremuligheder 
Du kan også møde tidligere praktikanter, der nu er blevet fastansat. Hør dem fortælle om mulighederne som praktikant, om deres praktikforløb og om deres nye karrierevej hos HARCO.

Brug dagen til at udvide dit netværk, og få en snak med alle vores medarbejdere og vores ledelsesteam.


Kom som et helt hold eller på egen hånd

Tag hele din undervisningsklasse med på en ekskursionstur til HARCO, eller opfordr dine studerende til at lægge vejen fordi på egen hånd.

Vi sørger for mad og drikke - og for en spændende dag!


Tilmeld dig her

Du har mulighed for blot at tilmelde dig selv eller et helt hold. Vi glæder os meget til at se jer!

Tilmeldingsfrist: 7. maj 2024


Følg os:

 


Spørgsmål? Ræk endelig ud til os
Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Send os en mail på info@harco.dk